Haberler ve Duyurular

2024 A. A Saygun Başarı Bursları

Haberler ve Duyurular

Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi, Başarılı Öğrencilere Destek programının bir parçası olarak sunulan Ahmed Adnan Saygun Başarı Bursu’nun sonuçlarını açıklamaktan onur duyar. Bu burs, öğrencilerimize uluslararası düzeyde yarışma, festival veya benzeri prestijli etkinliklerde yer alma şansı vererek, onların sanat alanındaki başarılarını desteklemeyi amaçlamaktadır.

2023 yılında gösterdikleri başarılar üzerine Ahmed Adnan Saygun Başarı Bursu’na başvuran öğrencilerimiz, öncelikle ilgili sanat dallarının değerlendirmeleri alınarak ve ardından burs komisyonu tarafından titiz bir inceleme sürecinden geçirildi. Bu değerlendirme sonucunda seçilen öğrencilerimizin, uluslararası etkinliklere katılımları için gerekli olan ulaşım, katılım ve konaklama gibi masraflarının bir kısmı, Fakültemiz tarafından Ahmed Adnan Saygun Başarı Bursu ile desteklenecektir.

2024 Ahmed Adnan Saygun Başarı Bursu’nu kazanan öğrencilerimizi kutlar, sanat yolculuklarında daha fazla başarı elde etmelerini dileriz.

2024 A. A. Saygun Başarı Bursu Sahipleri

Zeynep Arslan, viyolonsel, 7. sınıf

Selen Yüksel, piyano, 7. sınıf

Ahmet Cemal Taş, viyola, 9. sınıf

Efe Sağıroğluları, vurmalı çalgılar, 11. sınıf

Elif Naz Ateş, şan, lisans

Arda Bayram, kompozisyon, lisans

We take processes apart, rethink, rebuild, and deliver them back working smarter than ever before.