Haberler ve Duyurular

Bilkent Müzik Günleri IX

Haberler ve Duyurular

Bilkent Müzik Günleri Yeni Formatıyla Yola Devam Ediyor!

2016 yılında Bilkent Üniversitesi’nin 30. Yıl etkinliği olarak başlayan Bilkent Müzik Günleri, bugüne kadar 48 konsere ev sahipliği yaptı. Bu etkinliklerde, Bilkent Üniversitesi’nin kıymetli mezunları, öğretim üyeleri ve öğrencileri sahne aldı. Festival, yalnızca Ankara’da değil, ulusal çapta da adından söz ettiren önemli oda müziği festivallerinden biri haline geldi.

Bu yıldan itibaren, Bilkent Müzik Günleri genişleyen yeni formatıyla devam edecek. Etkinliklerimizi tüm akademik yıla yayarak Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi ile daha entegre hale getiriyoruz. Bu sayede öğrencilerimize, öğretim üyelerimize ve mezunlarımıza daha fazla konser fırsatı sunmayı, aynı zamanda festivale daha profesyonel bir kimlik kazandırmayı hedefliyoruz.

Yeni format kapsamında, öğrencilerimiz, öğretim üyelerimiz ve mezunlarımızın yer alacağı dörter özel konser serisi planlıyoruz. Ayrıca, Bilkent Üniversitesi orkestraları da bu etkinliklere dahil olacak. Böylece, Bilkent Müzik Günleri sezon boyunca devam eden bütüncül bir yapıya kavuşacak.

Mart Oda Müziği Festivali Başvuruları Açıldı

Bu yeni formatın dahilinde, Mart ayında Bilkent Müzik Günleri kapsamında planladığımız Oda Müziği Festivali için başvurular açılmıştır.

We take processes apart, rethink, rebuild, and deliver them back working smarter than ever before.