Haberler ve Duyurular

Tam Zamanlı Korrepetitör Öğretim Görevlisi aranıyor

Haberler ve Duyurular

Tam Zamanlı Korrepetitör Öğretim Görevlisi

Bilkent Üniversitesi Müzik Bölümü, çalgı ve şan eğitimi alanında çalışacak Tam Zamanlı Korrepetitör ÖğretimGörevlisi arıyor. Bu pozisyon Eylül 2025 itibarıyla başlayacaktır.

Görev Tanımı:

Seçilen aday, yaylı, nefesli, vurmalı çalgılar ve şan alanlarındaki öğrencilere derslerde, stüdyo çalışmalarında, provalarda ve konserlerde piyano eşliği yapacak olup, aynı zamanda üniversite bünyesindeki diğer performans etkinliklerinde de görev alacaktır.

Eğitim Şartı:

• En az tezli yüksek lisans derecesine sahip olmak.

Aranan Nitelikler:

1. En az 2 yıllık öğretim deneyimi.
  2. Güçlü deşifre (sight-reading) becerisi ve ileri düzeyde performans yeteneği.
  3. Etkili iletişim ve öğretim becerilerine sahip olmak.
  4. YDS’den en az 85 puan almış olmak.
    • Not: Anadili İngilizce olan bir üniversiteden lisans veya doktora derecesi almış olanlardan YDS şartı aranmaz.
  5. ALES’ten en az 70 puan almış olmak.
    • Not: Doktora derecesine sahip adaylardan ALES puanı istenmez.

Başvuru için Gerekli Belgeler:

Başvuru sahiplerinden,

• Ön yazı
  • Detaylı özgeçmiş (CV) yüklemeleri beklenmektedir.
  • İki referansın iletişim bilgilerini sağlamaları gerekmektedir.

Başvuruların değerlendirilmesi 15 Aralık’ta başlayacak olup, ön değerlendirme sonuçlarına göre adaylar ile görüşmeler ve canlı deneme süreçleri ilerleyen aşamalarda gerçekleştirilecektir.

Pozisyon için sorular mssf@bilkent.edu.tr adresine iletilebilir.

Başvuru için:

We take processes apart, rethink, rebuild, and deliver them back working smarter than ever before.