Haberler ve Duyurular

Belit Çiftçi ve Kuzey Çiftçi -Konser

Haberler ve Duyurular

Bilkent Üniversitesi 10.sınıf öğrencisi Belit Çiftçi, İş Sanat’ın düzenlediği Parlayan Yıldızlar programı çerçevesinde 29 Ocak 2024 Pazartesi  günü saat 20:30’da , İstanbul Levent’teki İş Kuleleri Salonu’nda sahne almıştır.

Yaklaşık 30 dk süren performansının birinci bölümünde Camille Saint-Saens’in Cello Concerto No.1 in A minor, Op.33 adlı eserini seslendirmiştir. Belit’e bu eserde yine Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Hazırlık Lisesi  12.sınıf öğrencisi ve abisi Kuzey Çiftçi eşlik etmiştir.

Belit Çiftçi, performansının ikinci bölümünde ise Johan Sebastian Bach’ın Cello Suite No.2, Prelude-Allemande-Courante, BWV 1008 adlı eserini seslendirmiştir.

Belit bu etkinlik öncesinde etkinlik ve kendi sanat anlayışı konusunda bir röportaj vermiştir. Belit Çiftçi, Müzik Hazırlık Lisesi’nde Serdar Rasul’un Çello sınıfına devam etmektedir. Kuzey Çiftçi ise aynı okulda Barno Haknazarova piyano sınıfı öğrencisidir. Her iki öğrencimiz Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi’ni başarıyla temsil etmişlerdir.

We take processes apart, rethink, rebuild, and deliver them back working smarter than ever before.