Haberler ve Duyurular

Yüksek Lisans Başvuruları Açıldı

Haberler ve Duyurular

Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi, Kompozisyon, Orkestra Şefliği, Koro Şefliği, Şan, Piyano ve Klasik Gitar alanlarında yüksek lisans programına başvuruları kabul etmektedir. Üniversite, uluslararası bir kampüs ve canlı bir müzik ortamı ile öğrencilerine birçok performans imkanı ve Bilkent orkestraları ve topluluklarıyla işbirliği fırsatları sunmaktadır. Program, düzenli olarak düzenlenen ustalık sınıfları, seminerler ve atölyeler ile öğrencilere hem akademik hem de müzikal anlamda gelişim fırsatları sunmaktadır. Aynı zamanda, kapsamlı burs paketleri, asistanlık seçenekleri ve özel sağlık sigortası desteği gibi finansal fırsatlar da mevcuttur.

Detaylı program bilgisi ve başvuru koşulları ile ilgili aşağıdaki sayfaları ziyaret edebilrsiniz:

Yüksek lisans programı

Yüsek Lisans Başvuru Sayfası

We take processes apart, rethink, rebuild, and deliver them back working smarter than ever before.